Eveniment Litera de Ziua Internațională a Poeziei

BUCURESTI - 20 martie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Ziua Internațională a Poeziei este sărbătorită în întreaga lume pe data de 21 martie.

banner

banner

Declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii creativi în sfera poetică din întreaga lume contribuie la rafinarea cunoașterii și sensibilității universale, aceasta urmărește să susțină creația poetică și să promoveze poezia ca artă deschisă.

Editura Litera și Seneca Anticafe vă invită marți, 21 martie, ora 18:30, la recitalul „Coajă și miez“, ediția a III-a. Un eveniment dedicat poeziei și intenției de a o face cât mai prezentă, vie în viețile noastre.

Vom sărbători împreună cântul și poezia cu cei care le poartă: Laura Muruzuc (poezie) și Ulizana Orozova (cânt) și un pian pe cât se poate de cuminte.

Partenerul vestimentar al evenimentului este Atelierul Isabelle Vijiiac, creatoare ale cărei piese sunt ele însele niște micropoeme.

Accesul la eveniment este gratuit și poate fi urmărit inclusiv live pe pagina de facebook a Editurii Litera.

___
Recitalul „Coajă și miez“ face parte din seria de evenimente live creată de artistele Ulizana Orozova și Laura Muruzuc, care îmbină reușit cântul și poezia, într-un cadru inocent, delicat și limpede, în care arta vine în întâmpinarea ascultătorului, dăruind lin și lumină.

Despre Editura Litera

Editura Litera are o tradiție de 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/eveniment-litera-de-ziua-internationala-a-poeziei