La Litera Mică a apărut colecția Mensa Kids. Clubul micilor genii!

BUCURESTI - 13 martie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La Editura Litera Mică a apărut " Mensa Kids. Clubul micilor genii", o colecție de cărți cu exerciții de testare a abilităților logice și mentale!

La Litera Mică a apărut colecția Mensa Kids. Clubul micilor genii!

Cărțile Mensa Kids , care se adresează copiilor cu vârste  de peste 7 ani, conțin fiecare câte 84 de exerciții împărțite pe câte trei niveluri de dificultate: nivelul 1 - minte superantrenată, nivelul 2 - minte megaantrenată și nivelul 3 - minte ultragenială! Pline de provocări care vor pune mintea copiilor la treabă, aceste cărți conțin exerciții create pentru a le testa abilitățile matematice, logice și de vocabular.

Exercițiile sunt concepute de dr. Gareth Moore, autorul a peste 35 dintre cele mai vândute cărți de testare a abilităților logice ale copiilor și adulților.

“Considerați lectura acestor acestor volume ca pe un antrenament al minții. Apoi vă invităm să acceptați și provocarea oficială Mensa – o testare standardizată, administrată de un proctor Mensa – și să vă alăturați organizației.

Mensa România, afiliată Mensa International, este o organizaţie în plină dezvoltare, având cea mai spectaculoasă rată de creştere dintre toate organizaţiile naţionale Mensa.

În doar 4 ani (2O12-2O16), numărul membrilor activi Mensa România s-a mărit de la 16O la peste 7OO, iar statutul nostru în marea familie Mensa a evoluat în mod remarcabil de la nivelul de Emerging National Mensa la Provisional Mensa în 2O15, pentru ca în primăvara lui 2O16 boardul Mensa International să ne acorde recunoaşterea de Full National Mensa, cea mai înaltă treaptă pe care poate ajunge o organizaţie naţională.

Urmăriţi anunţurile publicate pe www.mensa-romania.ro sau pe pagina oficială de Facebook Mensa Romania despre acţiunile organizate şi înscrieţi-vă la o testare." Mensa România

Despre Editura Litera

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 2 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte

Taguri: litera micamensamensa kids