Litera lansează seria de trei volume Diete de detoxifiere

BUCURESTI - 25 februarie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate

Editura Litera , în parteneriat cu ziarul Libertatea, lansează mâine, 26 februarie, seria Diete de detoxifiere . Fiecare volum – Dieta de detoxifiere de 14 zile, Sucuri din legume și Sucuri din fructe – va fi disponibil joia, la toate chioșcurile de ziare, la prețul de 14,99 lei.

Dieta de detoxifiere de 14 zile

Dieta de detoxifiere de 14 zile

Diete de detoxifiere este programul care te ajută să arăți fantastic și să te simți în formă. Află cum îți poți îmbunătăți viața cu ajutorul detoxifierii și al sucurilor din fructe și legume!

 

Dieta de detoxifiere de 14 zile. 90 de rețete pentru slăbire, sănătate și întinerire de Maggie Pannell

Dietele de detoxifiere sunt din ce în ce mai populare și nu e de mirare, având în vedere faptul că oferă beneficii fantastice pentru sănătate, căci te relaxează, reconfortează și întineresc. Un program de detoxifiere îți poate îmbunătăți digestia, stimula sistemul imunitar și reda pofta de viață. Printre avantaje se pot număra îmbunătățirea calității somnului, a părului, a unghiilor și a pielii, mai multă energie, diminuarea stresului, pierderea în greutate și chiar reducerea celulitei. Acestea se obțin prin scăderea ingestiei de toxine și substanțe chimice, consumul de alimente sănătoase și efectuarea cu regularitate de exerciții fizice, ceea ce te va face, în consecință, să te simți și să arăți mai bine și să adopți o atitudine pozitivă față de propria sănătate.

Cartea conține sfaturi cu privire la alimentele pe care să le incluzi și pe care să le excluzi, exerciții pentru corp și minte, terapii complementare, cum să urmezi programul și un orar zilnic al meselor, rețete delicioase: supe pur și simplu senzaționale, salate și legume ca fel principal, preparate pe bază de tofu, ouă, pește, crustacee și pui, garnituri, deserturi sănătoase și delicioase, sucuri, smoothies.

 

Sucuri din legume. 30 de rețete pentru detoxifiere, energie, sănătate și vitalitate de Joanna Farrow

Sucurile sunt o modalitate excelentă de asimilare a principiilor nutritive esențiale din legume într-un mod extrem de gustos și de plăcut. În plus, ne fac să ne simțim excelent.  Sucurile din legume ne oferă o mulțime de vitamine, minerale, enzime, fitonutrienți, acizi grași esențiali și carbohidrați ușor de asimilat. Avantajul față de cele din fructe este că majoritatea lor sunt sărace în zaharuri. Sunt mult mai benefice decât ceaiul sau cafeaua și pot fi chiar transformate în cocktailuri. Unul dintre cele mai mari beneficii ale sucurilor este acela că sunt foarte ușor de făcut – în doar  câteva minute vei avea un pahar plin cu nectar delicios.

 

Sucuri din fructe. 50 de rețete pentru sănătate și întinerire, de Suzannah Olivier cu reţete de Joanna Farrow

Sucurile naturale sunt recomandate de secole de către botanişti, medici şi nutriţionişti pentru a preveni bolile şi a ameliora simptomele acestora. În prezent, amestecuri precum sucuri, smoothies şi shake‑uri au ajuns să fie foarte la modă. Practic, acestea merg mână în mână cu stilul de viaţă modern şi intens care ne caracterizează şi pot reprezenta un obicei extrem de sănătos în programul zilnic. Principalul avantaj al sucurilor şi al aşa‑numitelor „smoothies” este că sunt accesibile şi extrem de uşor de preparat, fiind pline de factori nutritivi revitalizanţi, cu mare putere de vindecare şi de întinerire. În plus, pe lângă toate aceste calităţi, mai sunt şi extrem de gustoase.  Consumând în mod regulat sucuri şi amestecuri preparate la blender, vei avea un ten mai luminos, mai multă energie şi o stare de sănătate echilibrată.

Fie că dorești să te răsfeţi cu un smoothie delicios sau cu un suc sănătos, aici vei găsi reţetele ideale.

Despre Editura Litera

Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte