Litera Mică a publicat Iepurașul care voia să adoarmă - o carte revoluționară care îi face pe copii să adoarmă repede

BUCURESTI - 7 decembrie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Litera Mică aduce și în România cartea-fenomen a momentului: Iepurașul care voia să adoarmă, de Carl-Johan Forssén Ehrlin, recomandată de psihologi și de terapeuți pentru un somn liniștit.

Iepurasul care voia sa adoarma

„Magic“ este termenul folosit de părinţi pentru a caracteriza cartea psihologului şi lingvistului suedez Carl-Johan Forssen Ehrlin. Aceasta propune o poveste inovatoare prin maniera în care a fost scrisă, o poveste care introduce pe nesimțite în subconştientul copilului sugestia somnului. Folosind diverse tehnici psihologice eficiente, menite să-i ajute pe copii să se relaxeze, cartea le permite micuților să facă parte cu adevărat din poveste şi să adoarmă în acelaşi timp cu personajul principal, iepuraşul.

Recomandată călduros de psihologi și de psihoterapeuți, Iepuraşul care voia să adoarmă este o carte revoluționară, prima de acest gen, care îi va adormi pe cei mici de la primele pagini.

Metoda este testată și confirmată de mii de părinți din lumea întreagă.

„Această carte este echivalentul verbal al legănatului, în brațe sau în pătuț. Prin acest text eu îl ajut pe copil să se relaxeze, să devină parte a poveștii și să adoarmă mai repede.“ (Carl-Johan Forssen Ehrlin)

„Folosiţi povestea Iepuraşului care voia să adoarmă atunci când se întâmplă ceva care-l agită pe copil sau când, dintr-un motiv sau altul, are o perioadă în care adoarme greu.“ (Mikael Odhage, psiholog)

„V-aţi chinuit vreodată să vă puneţi copilul la culcare? V-aţi dorit vreodată în adâncul sufletului să aveţi la dispoziţie o vrajă ajutătoare? Fermecătoarea carte a lui Carl-Johan îl va trimite curând pe micul neastâmpărat în lumea viselor.“ (Matt Hudson, psihoterapeut şi autor de cărţi)

„Această carte plină de farmec ne-a fost recomandată de un prieten şi s-a dovedit în cel mai scurt timp o metodă foarte eficientă de a-l adormi pe băiatul nostru.“ (Christian Henwood, manager)

Despre Editura Litera

Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/litera-mica-a-publicat-iepurasul-care-voia-sa-adoarma-o-carte-revolutionara-care-ii-face-pe-copii-sa-adoarma-repede