Litera vă invită la evenimentul de lansare a cărţii Cum să arăţi de milioane

BUCURESTI - 17 decembrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Litera și Redd’s vă așteaptă joi, 19 decembrie 2013, începând cu ora 18.30, la Cafe Verona (Strada Pictor Arthur Verona 13–15, București), la evenimentul de lansare a cărții Cum să arăți de milioane. Eleganță și bun-gust fără cheltuieli exorbitante de Andrea Pomerantz Lustig, expert în frumusețe internațional recunoscut.

Ne vor vorbi despre cum putem arăta fabulos chiar și cu un buget limitat invitatele noastre: Dana Savuică – actriță și realizatoare TV, Raluca Lăzăruț – prezentatoare TV, Irina Markovits – stilist și Oana Mareș – prezentatoare TV.

Litera și partenerii săi Redd’s, Nausica și Cafe Verona v-au pregătit o întâlnire ca între prietene: un spațiu primitor, cu un beauty corner în care experții le așteaptă pe toate doamnele și domnișoarele dornice de un răsfăț ca de vedetă, gustul aromat al berii Redd’s și cel mai potrivit cadou de Crăciun pentru voi sau prietenele voastre: un exemplar gratuit al volumului.

Felul în care arătăm influențează modul în care ne simțim. Când ne îmbunătățim look-ul, același lucru se întâmplă și cu viețile noastre. Cum să arăți de milioane vă va ajuta să vă rafinați imaginea, oferindu-vă acces gratuit la sfaturi de frumusețe de milioane.

Despre Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.