Litera vă invită la serile de lectură Nobel!

BUCURESTI - 13 decembrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Litera le urează tuturor cititorilor săi Un An Nou cu Prea multă fericire! și le oferă serile de lectură Nobel, dedicate cărții Prea multă fericire de Alice Munro – câștigătoarea Premiului Nobel pentru literatură 2013.

Serile de lectură se vor desfășura în centrul comercial Băneasa Shopping City, după următorul program:

– Luni, 16 decembrie, ora 19:00 –  lectură Monica Davidescu

– Marți, 17 decembrie, ora 19:00 – lectură Stela Popescu

– Miercuri, 18 decembrie, ora 19:00 – lectură Maia Morgenstern

– Vineri, 20 decembrie, ora 19:00 – lectură: un invitat surpriză – Moș Crăciun

Litera este singura editură din România care a tradus o carte semnată de Alice Munro, ediția în limba română a cărții Prea multă fericire fiind publicată încă din 2011. Cartea este disponibilă în toate librăriile din țară, la Bookstop-urile Litera și în librăria Litera (Bdul Magheru nr. 8–10, București), dar și pe www.litera.ro. 

Despre Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/litera-va-invita-la-serile-de-lectura-nobel