Tot ce ai citit până acum în cărțile Litera devine realitate! Violetta ajunge pe 2 septembrie în București

BUCURESTI - 1 septembrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Miercuri, 2 septembrie, Violetta vine pentru prima dată in România!

Fanii cărților cu Violetta vor avea șansa de a-și vedea artiștii preferați interpretând live cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1, 2 și 3 ale serialului cu același nume, în cadrul unui eveniment ce face parte din turneul internațional Violetta Live 2015.

Protagonista cărților Violetta vine în București

Protagonista cărților Violetta vine în București

Litera a publicat în ultimul an peste 15 cărți în care Violetta este personajul principal. Citind aceste volume, copiii au putut învăța mai multe lucruri despre prietenie, loialitate, hobby-uri, au aflat trucuri prin care își pot organiza singuri ziua de naștere și își pot planifica vacanța, chiar și cum pot prepara rețete simple de prăjituri și salate.

De asemenea, în ultimul an Litera a organizat „Caravana Violetta” prin care a reușit să ducă volumele cu îndrăgita actriță aproape de copiii din mai multe orașe ale țării (Alba Iulia, Constanța, București). În acest fel, am lansat Povestea succesului, Jurnalul meu. 3 ani împreună, Idei pentru o petrecere reușită și Violetta și prietenii ei.

Cărțile Violetta îi așteaptă pe copii la concert !

Violetta spune povestea unei adolescente talentate care se întoarce în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa. Odată întoarsă, ea își găsește prieteni devotați, descoperă dragostea adevărată și pasiunea pentru muzică și trece prin încercările maturizării. Seria Violetta a fost un adevărat succes pe fiecare piață unde a fost lansată.

Spectacolul din București va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului - Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). În plus, spectacolul va include o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci instrumentiști, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Partener: Danina Line

 

Despre Editura Litera

Litera – Un sfert de secol de cărți!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte

Taguri: concertLiteravioletta