Bill Clinton isi lanseaza memoriile la Bucuresti!

BUCURESTI - 17 mai 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

5731-coperta-clinton2.gif

Cu ocazia conferintei Beyond Borders 2005 in organizarea Brand Academy, editura RAO va prezinta EVENIMENTUL EDITORIAL AL ANULUI: LANSAREA IN ROMANIA A MEMORIILOR LUI BILL CLINTON Evenimentul va avea loc simbata 21 mai, ora 15:30, in magazinul Diverta din Plaza Romania (Drumul Taberei)

Omul si liderul Bill Clinton se prezinta intr-o proza autobiografica fara precedent in istorie. Probabil cea mai cuprinzatoare marturie despre institutia prezidentiala a Statelor Unite ale Americii scrisa vreodata. Peste doua milioane de exemplare vandute numai in Statele Unite ale Americii Memoriile Presedintelui american Bill Clinton, Viata mea, reprezinta portretul tulburator al unui lider care a luat decizia de a se dedica trup si suflet poporului american. O carte din care transpar transformarile remarcabile prin care trece un american din Hope, Arkansas, pentru a ajunge la Casa Alba, un parcurs avind drept liant interesul pentru binele public. Il vom vedea pe tinarul Bill la colegiu, lucrind ca voluntar pentru senatorul William Fulbright; la Oxford, facind parte din miscarea de protest impotriva Razboiului din Vietnam; la Yale, facind campanie pentru candidatii democrati; apoi din nou in Arkansas, angajat in lupta pentru Congres, devenind mai intii procuror general, apoi guvernator. Il vom insoti pe Bill Clinton de-a lungul unei cariere in slujba cetatenilor si in egala masura dedicat vietii de familie, il vom descoperi pe Bill Clinton in viata publica si in cea privata, in postura de sot si tata, de personaj dilematic si conflictual, cu idealuri personale atinse sau nu, dar asumindu-si zilnic, cu seriozitate si cu succes, rolul de cel mai puternic om al planetei.
"Viata mea" e, probabil, cel mai cuprinzator si viu portret al unui presedinte american in multiplele sale ipostaze. E povestea vietii unei marcante figuri a vietii internationale, povestita in stil unic de un personaj unic.
FOARTE IMPORTANT: cititorii vor putea obtine un exemplar semnat de Bill Clinton in baza unui tichet valoric de 749 000 lei ce poate fi procurat incepind de miine, miercuri, 18 mai, din magazinele diverta din Bucuresti. Din cauza timpului limitat, Bill Clinton va acorda 500 de autografe in baza tichetelor puse in prealabil in vinzare. Informatii suplimentare referitoare la desfasurarea concreta a acestei actiuni vor fi furnizate cititorilor la cumpararea tichetului sau accesind www.rao.ro sau www.raobooks.com.

Despre EDITURA RAO

EDITURA RAO
Editura RAO
str.Turda nr.117-119 bl.6 sect.1 Bucuresti
224.14.72
Gabriela Bartic
gabi.bartic@raobooks.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-rao/bill-clinton-isi-lanseaza-memoriile-la-bucuresti