Tigara electronica - Avantaje

BUCURESTI - 11 mai 2012

Comunicat tip General in Social, Tehnologie, Internet

Tigara electronica este o alternativa la tigara traditionala. Diferenta dintre ele este ca cea electronica nu contine substante cancerigene si are un mecanism prin care se încalzeste nicotina lichida, care se transformă într-un abur, pe care fumatorii il inspira şi expira. Fumatorii de tigari electronice au tendinţa de a consuma mai puţin, comparativ cu fumatorii de tigari traditionale Deoarece o tigară electronica nu se aprinde cu adevărat si imediat ce satisface pofta de nicotina ea este lasata deoparte.

Tigara electronica este o alternativa la tigara traditionala. Diferenta dintre ele este ca cea electronica nu contine substante cancerigene si are un mecanism prin care se încalzeste nicotina lichida, care se transformă într-un abur, pe care fumatorii il inspira şi expira. Producătorii şi clienţi satisfacuti spun că acesti vapori de nicotina oferă multe avantaje faţă de fumul de tigara traditionala. Consumatorii de tigari electronice spun ca se simt mai bine cu ajutorul acestui dispozitiv decat atunci când au fumat tigari traditionale si deoarece tigara este reutilizabila, îi scuteşte de bani.Vaporii de tigara electronica, sunt considerati o opţiune mai sigură decât fumul de ţigara mail ales pentru cei din jurul fumatorului. In plus, datorită caracteristicilor lor acest fum de tigara electronica nu lasa un miros daunator şi de asemenea este o optiune pentru un mediu inconjurator mult mai prietenos.Tigara electronic lupta impotriva tutunului si a efectelor nocive.

Fumatorii de tigari electronice au tendinţa de a consuma mai puţin, comparativ cu fumatorii de tigari traditionale Deoarece o tigară electronica nu se aprinde cu adevărat si imediat ce satisface pofta de nicotina ea este lasata deoparte. In acest fel, fumatorii pot reduce aportul zilnic de nicotina si usor se poate renunta la fumat chiar în întregime. Fumatorii de tigari electronice pot alege dintr-o serie de niveluri de nicotina. Iar cartusele sunt disponibile in mai multe arome. Nu puteţi fuma o tigara intr-un restaurant, bar, la cumparaturi sau in timpul programului de lucru, singurul loc unde le poti fuma este in confortul propriei case. In schimb tigara electronica poate fi fumata oricand si oriunde.

Pentru cine e pe punctul de a incepe sa fumeze din nou, dupa ce a renuntat, ţigara electronica este o solutie care va va permite sa va satisfaceti nevoia de nicotina fara a cadea in patima dependentei din nou.  Stele de top de la Hollywood sunt văzute pe coperta de reviste, în interviuri, la petreceri şi chiar şi în cele mai recente filme cu tigari electronice. Este într-adevăr minunat să vezi astfel de personalităţi celebre creand un impact pozitiv asupra societăţii cu privire la acest fenomen. Dintre aceste celebritati putem aminti pe: Johnny Depp , Leonardo Di Caprio , Kate Moss, Taryn Manning , Kevin Conolly , Katherine Heigl, Kate Middleton etc.

Tigarile electronice nu sunt potrivite pentru nefumători sau persoane care sunt alergice la nicotina, nici persoanele care suferă de boli de inima si / sau a tensiunii arteriale sau la femeile gravide.