Tigara electronica si efectele ei in timp

BUCURESTI - 15 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Tigara electronica este o alternativa mai sanatoasa la fumatul clasic si una din cele mai usoare metode de renuntare la fumat care satisface atat nevoia de nicotina cat si nevoia psihologica („ticul” de a fuma). In urma cu cativa ani tigara clasica era la moda, era cool insa in timp imaginea ei s-a transformat in scrum si asta s-a datorat in special faptului ca, fumatorii au din ce in ce mai putine drepturi. Campaniile si avertismentul trecut chiar pe pachetul de tigari „Fumatul ucide”au condus la scaderea interesului din partea fumatorului.

Tigara electronica

Tigara electronica

 Ajuta-i pe cei dragi sa se lase de fumat 

www.tigarielectronice.eu

Tigara electronica este o alternativa mai sanatoasa la fumatul clasic si una din cele mai usoare metode de renuntare la fumat care satisface atat nevoia de nicotina cat si nevoia psihologica („ticul” de a fuma).

Fumatul de tigari electronice avut un efect rapid si in randul vedetelor internationale cum ar fi: Johnny Deep, Leonardo Dicaprio, Ryan Seacrest, Ashley Green, Tom Petty, Kate Moss, Eric Roberts, Lindsay Lohan, paris Hilton, Naomi Champbell, Britney Spears, Kevin Connelly etc.

In urma cu cativa ani tigara clasica era la moda, era cool insa in timp imaginea ei s-a transformat in scrum si asta s-a datorat in special faptului ca, fumatorii au din ce in ce mai putine drepturi. Campaniile si avertismentul trecut chiar pe pachetul de tigari „Fumatul ucide”au condus la scaderea interesului din partea fumatorului.

Cei care au vrut sa renunte la fumat au dorit un substituent perfect pentru orice tip de tigara si cel mai important sa nu puna in pericol viata si sanatatea celor din jur. Oferta nu a intarziat sa apara si sa vina in ajutorul fumatorului si astfel au aparut tigarile electronice.In cazul tigarii electronice nimeni nu poate fi deranjat deoarece aceasta nu degaja fum, iar aburul expirat se evapora imediat. De asemenea contine o cantitate variata de nicotina motiv pentru care fumatorul isi primeste doza zilnica necesara sa ii satisfaca dependenta dar fara sa inhaleze cele 4000 de substante cancerigene prezente in tigara clasica. Tigara electronica poate fi folosita in majoritatea locurilor publice, chiar si in locurile unde fumatul este interzis. In casa va disparea definitiv acel miros de tigara traditionala ne mai fiind nevoie sa tineti geamul deschis in timp ce fumati sau sa fumati in balcon.

Mai mult este mult mai ieftin sa fumezi electronic, decat traditional. Conform unui calcul simplu la un volum mediu de tigari consumate pe zi, un fumator de tigara electronica nu cheltuie pe luna mai mult de 100 de ron pe cand un fumator de tigara clasica cheltuie minim 250- 300 de ron .

In ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra sunt eliminate bolile gingivale, durerile de cap, infertilitatea, disfunctiile sexuale, tenul se mentine sanatos, fara riduri, zambetul sete frumos, fara pete si respiratie urat mirositoare.

Puteti considera ca tigara electronica va ofera o noua viata, curata, sanatoasa alaturi de cei dragi si alaturi de priteni.