Tigara electronica

BUCURESTI - 3 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Tigara electronica poate sa fie folosita o perioada indelungata, trebuie doar sa i se reinnoiasca cartusul si din cand in cand atomizorul care este si el un semi-consumabil.

tigara electronica

tigara electronica

 Lasa-te de fumat cu tigara electronica! 

Mihai D.

Tigara electronica are in comun cu tigara traditionala doar cantitatea de nicotina astfel incat ea nu contine ale substante nocive.

Tigara electronica poate sa fie folosita o perioada indelungata, trebuie doar sa i se reinnoiasca cartusul si din cand in cand atomizorul care este si el un semi-consumabil.

Pe langa faptul ca inlocuieste tigara traditionala, satisface nevoia de nicotina si inlocuieste “gestul” de a fuma, tigara electronica micsoreaza riscurile de imbolnavire in cazul persoanelor fumatoare cat si a celor din jur.

Multe persoane care vor sa renunte la tigara traditionala apeleaza la tigari electronice. Cartusele si lichidele folosite contin cantitati diferite de nicotina, iar cei care vor sa renunte la fumat trec de la un cartus cu nivel ridicat de nicotina la unul mai slab ajungand sa fumeze spre final lichid fara nicotina.

Printre numeroasele avantaje ale tigarilor electronice se evidentiaza si faptul ca fumul nu mai este deranjant, nu mai ramane in haine sau in casa iar respiratia nu mai este urat mirositoare deoarece fumul eliminat de tigara electronica este un abur care se evapora imediat.Tigara electronica, pe de alta parte, nu implica nici un proces de ardere, iar inhalarea substantelor periculoase pentru plamani nu exista.

Tigarile traditionale nu sunt daunatoare doar pentru cei care le cumpara ci pentru intreaba populatie deoarce realitatea dura este ca un copac din opt este taiat pentru a acoperi necesarul productiei de tigari, luand in calcul procesul de fabricatie a hartiei pentru tigarete, a ambalajului pachetelor de tigari si a promovarii brandurilor. Totodata sunt folositi kilometri de hartie pentru productia de tigari, ceea ce inseamna un copac taiat pentru fiecare 300 de tigari produse. Astfel se poate spune ca nu doar populatia sufera ci si natura din cauza dependente de tutun care poate fi tratata. Tocmai de aceea tigarile electronice se protezeaza mediul.

In anul 2010 un grup de specialisti de la Universitatea din Geneva au realizat un studiu privind eficienta tigarilor electronice pe un grup de 3.587 de fumatori. In urma studiului specialistii au constat ca peste 80% dintre subiecti au recunoscut ca tigara electronica i-a ajutat sa se lase de tigari sau sa reduca cosumul dupa aproximativ 3 luni in care a utilizat tigara electronica.

Tigara electronica e recomandata atat celor care vor să fumeze sanatos, cat si celor care vor sa se lase de fumat.