Afla tainele crearii bijuteriilor handmade

BUCURESTI - 9 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, ONG

De ce nu ai invata sa iti creezi chiar tu bijuterii, asa cum ti le doresti, fara sa mai pierzi ore prin magazine dupa accesoriile potrivite?

Daca si tu ai probleme in a-ti gasi bijuteriile potrivite, atunci e cazul sa inveti sa ti le confectionezi singura!
Sau poti sa iti incepi o afacere la domiciliu cu investitii minime.

Curs Smart Bijou

Curs Smart Bijou

Incepand cu 5 Mai 2012, timp de doua weekenduri, poti participa la cursul practic Smart Bijou, unde vei invata tainele realizarii bijuteriilor handmade. Atelierele, organizate de Samargelim.ro, dureaza de la 09:30-16:00 , iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Participarea la workshop nu necesita nici un fel de experienta in domeniu. Singura conditie e sa fii pasionata de bijuterii.

Inveti pas cu pas tehnicile, iar la sfarsitul cursului ai sa fii uimita de ce bijuterii vei putea realiza singura.

Ce vei invata concret?

Cele mai importante tehnici de confectionare a bijuteriilor handemade: Wire Wrapping – Confectionarea bijuteriilor cu sarma, fire, pietre semipretioase si margele, Fimo Modelling Polymer Clay – Confectionare cu clei polymeric.

Metode de alegere a celor mai bune materiale, modalitati imbinare ale materialelor si culorilor, ponturi si trucuri de lucru eficient.

Confectionand bijuterii iti vei dezvolta creativitatea si indemanarea. Ce beneficii ai?

In primul rand, materialele cu care vei lucra si materialul de curs sunt incluse in pret. Apoi, toate bijuteriile create de tine, precum si materialele pentru completarea seturilor iti raman tie. La fel si materialele pentru tema de casa. 

Nu in ultimul rand, beneficiezi si de o diploma de participare la workshop.

Cafeaua, ceaiul si gustarea din pauza de pranz sunt asigurate. Daca te-ai hotarat sa deslusesti tainele realizarii de bijuterii, te poti inscrie direct pe pagina site-ului www.smart-bijou.com sau la tel: 0314188168, 0723737752.

 

 

Despre Edora CorporationOrganizator: Samargelim.ro

Trainer: George Apreutesei - Formator autorizat CNFPA

www.smart-bijou.com, 0314188168, 0723737752