Cum sa-ti dezvolti o afacere cu bijuterii handmade

BUCURESTI - 12 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

In ultimii doi ani, piata de handmade a explodat de la cateva sute de artizani, la cateva mii. Cei care traiesc numai din handmade castiga cateva mii de lei pe luna. Mai exista si categoria celor care fac asta dupa job.

Curs de confectionare bijuterii handmade

Curs de confectionare bijuterii handmade

 Bijuteriile pe care le-am facut in primele 2 zile de curs le-am vandut aproape pe toate colegelor de serviciu a doua zi; pot spune ca o mare parte din investitie mi-am recuperat-o. Va felicit modul in care ati organizat acest curs 

Ioana Marinescu, fost cursant

Artizanii vand pe bloguri, si la targurile de profil. Clienţii sunt femei pana în 40 de ani, educate, satule de malluri si care cauta mai mult decat un brand, ambitioase sa poarte altceva decat restul femeilor.

Pentru cei care doresc sa devina artizani handmade si sa isi dezvolte o afacere, sau care pur si simplu doresc sa isi imbogateasca viata cu un hobby interesant si creativ, exista acum workshopul Smart Bijou, primul curs practic din Romania dedicat fabricarii bijuteriilor handmade.

Pe parcursul a doua weekenduri, se vor preda principalele tehnici de confectionarea bijuteriilor handmade - Wire Wrapping, Weaving si Fimo Modelling Polymer Clay -, precum si metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi si trucuri de lucru eficient. Materialele de lucru sunt incluse în pret. In plus, plecati acasa cu toate bijuteriile pe care le veţi crea. Nu in ultimul rand, veti primi si o diploma de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul si masa de pranz sunt din partea casei.

Urmatorul atelier începe la data de 23 iunie  2012.

Pentru detalii si inscrieri accesati pagina: www.smart-bijou.com  sau sunati la 0723 737 752 sau 0749 394968.

Atentie, doar 14 locuri disponibile!

Despre Edora Corporation

Edora CorporationStr.Burebista, nr 2, sect3, Bucuresti
0723737752
george@smart-bijou.com