Primul curs de handmade pe o piata exploziva

BUCURESTI - 22 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

În ultimii doi ani, piaţa de handmade a explodat de la câteva sute de artizani, la câteva mii. Cei care trăiesc numai din handmade câştigă câteva zeci de mii de lei pe lună. Mai există şi categoria celor care fac asta după job, ca să mai câştige câteva mii de lei în plus. Artizanii vând pe bloguri şi la târgurile de profil. Clienţii sunt femei până în 40 de ani, educate, satule de malluri şi care caută mai mult decât un brand, ambiţioase să poarte altceva decât restul femeilor

Smart Bijou

Smart Bijou

Pentru cei care doresc să devină artizani handmade, sau care pur si simplu doresc sa isi imbogateasca viata cu un hobby interesant si creativ, există acum workshopul Smart Bijou, organizat de compania Edora. Smart Bijou este la ora actuală singurul curs din România dedicat fabricării bijuteriilor handmade.

Pe parcursul a doua weekenduri, se vor preda principalele tehnici de confectionarea bijuteriilor handmade - Wire Wrapping, Weaving si Fimo Modelling Polymer Clay -, precum si metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi si trucuri de lucru eficient. Materialele de lucru sunt incluse în pret. În plus, plecati acasa cu toate bijuteriile pe care le veţi crea, precum si cu materialele pentru completarea seturilor. Nu în ultimul rând, veţi primi si o diploma de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul si masa de prânz sunt din partea casei.

Următorul atelier începe la data de 12 martie. Pentru detalii si înscrieri accesaţi pagina: www.smart-bijou.com  sau sunaţi la 0723 737 752 sau 0749 394968.

Atentie, locuri limitate!

Despre Edora Corporation

Smart BijouLStr. Burebista nr. 2,, sect 3, Bucuresti