Workahop de creatie bijuterii handmade

BUCURESTI - 21 octombrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

De ce nu ai invata sa iti creezi chiar tu bijuterii, asa cum ti le doresti, fara sa mai pierzi ore prin magazine dupa accesoriile potrivite?
Daca si tu ai probleme in a-ti gasi bijuteriile potrivite, atunci e cazul sa inveti sa ti le confectionezi singura!
Sau poti sa iti incepi o afacere la domiciliu cu investitii minime.
Incepand cu 13 Noiembrie, timp de doua weekenduri, poti participa la a doua editie a workshop-ului, unde vei invata tainele realizarii bijuteriilor. Atelierele, organizate de Smart-Bijou, dureaza de la 09:30-16:00 , iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Workahop de creatie bijuterii handmadeCe vei invata? De la cele mai importante tehnici de confectionare a bijuteriilor hande made, pana la metode de de alegere a celor mai bune materiale, de la imbinare de materiale si culori, pana la monturi si trucuri de lucru eficient.

Ce beneficii ai? In primul rand, materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Vii doar cu un pix si o hartie, asta daca vrei sa iei notite. Apoi, toate bijuteriile create de tine, precum si materiale pentru completarea seturilor iti raman tie. Nu in ultimul rand, beneficiezi de cupoane de reducere in magazinele partenere de accesorii si o diploma de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul si masa de pranz sunt asigurate.

Daca te-ai hotarat sa deslusesti tainele realizarii de bijuterii, te poti inscrie direct pe pagina site-ului Smart-Bijou.

Despre Edora Corporation

Edora SRL
Str. Enache Sandu, nr 83, sect 2, Bucuresti

George Apreutesei - Formator autorizat CNFPA
www.smart-bijou.com
0213200011
0723737752

george@smart-bijou.com