Costumele de carnaval Rubie’s disponibile acum la Educlass.ro

BUCURESTI - 31 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Completând oferta actuală de jucării educative, în luna martie magazinul online Educlass .ro a introdus o nouă gamă de produse: costumele de carnaval Rubie’s.

De peste 60 de ani, Rubie’s Costume Company creează costume pentru carnaval şi petrecere fiind în prezent unul din cei mai mai mari producători din lume.

Gama Rubie’s cuprinde costume pentru copii de diferite vârste, de la bebeluşi până la copii de 10 ani. Temele sunt diferite, de la costume generice, precum cele de prinţ, prinţesă, vrăjitoare, medic, asistentă, indian, pirat, pompier, ştumf sau ştrumfiţă, până la cele reprezentând eroi celebri sau personaje îndrăgite precum: Superman, Spiderman, Batman, Mickey şi Minnie Mouse, Tom şi Jerry, Cenuşăreasa, Albă ca Zapada, Scufiţa Roşie sau Winnie the Pooh.

 “Am ales să introducem în magazinul nostru gama Rubie’s datorită calităţii produselor şi spiritului inovator al companiei. Rubie’s este o companie cu tradiţie, recunoscută ca lider în domeniu, care trasează tendinţele în domeniu. Ca şi în cazul jucăriilor, am vrut să aducem clienţilor noştri cele mai bune produse”, spune Lucian Leibovici, manager general Educlass.ro.

 Costumele sunt produse din materiale de calitate, comode şi rezistente, asigurând confortul micuţilor pe întreaga durată a petrecerii. “Este foarte important pentru un copil să se simta bine atunci când poartă costumul, să fie mândru de el, să se simtă liber şi să poată intra în pielea personajului. Acest lucru îi stimulează imaginaţia şi creativitatea”, menţionează Lucian Leibovici.