Edu Class – jucarii inovative, parinti moderni si copii educati!

BUCURESTI - 21 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C

Avand deviza „Educatia incepe prin joaca”, Edu Class introduce pe piata romaneasca o generatie inovativa de jucarii educative centrate pe educatia si dezvoltarea copiilor inca din primii ani.

Parintii, educatorii, invatatorii sunt invitati sa intre intr-un univers al educatiei si al jocului, intr-un univers al jucariilor ce ofera un suport real in educarea micutilor acasa sau in sala de clasa. Acestea sunt realizate astfel incat sa stimuleze invatarea si sa mentina interesul copilului asupra activitatii desfasurate.

Produsele Edu Class sunt recomandate de experienta de zeci de ani a firmei colaboratoare din Marea Britanie, Learning Resources si de specialistii acesteia in educatie si dezvoltare. Fiecare jucarie este conceputa astfel incat copilul sa descopere placerea de a invata chiar in timp ce se joaca. Abilitatile pe care jucariile le dezvolta integreaza aria matematicii, lingvisticii si a stiintelor naturii, precum geografie si biologie.

Accesand www.educlass.ro, veti fi surprinsi de jucariile educative si moderne pe care vi le doreati pentru copilul dumneavoastra si pe care acum le puteti avea. Promotiile si ofertele noastre speciale va vor convinge sa oferiti micutilor zambet si calitate.