Educlass lanseaza magazinul online pe o platforma integrata pentru clienti finali si de pentru distributie.

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Dupa o campanie de feedback in randul clientilor, atat distribuitori cat si clienti persoane fizice, Educlass a lanseaza azi o platforma pe care toti clientii nostri pot comanda online jucarii pentru copii. Fie ca este vorba de clienti persoane fizice sau mari magazine oricine are posibilitatea de a consulta stocurile, alege produsele si comanda online.

Relansarea siteului www.educlass.ro vine cu o promotie de tip Happy Hours in timpul careia toate jucariile educative din cadrul siteului sunt reduse cu 20%, in limita stocului disponibil.

Site-ul va permite utilizatorilor să ia cea mai bună decizie de cumpărare în funcţie de categoria de varsta, domeniul de interes si de  recomandările făcute de alţi utilizatori

Marea noutate vine din faptul ca acum si distribuitorii de jucarii isi pot comanda produsele dorite direct din site. De asemenea ei pot vedea exact cantitatea de produse care este in stoc si in ce locatie se afla.

De asemenea toti clientii fideli vor fi recompensati cu o reducere permanenta de 2%, acordata in puncte bonus ce pot fi folosite la comenzile viitoare.

Educatia incepe prin joaca.