Relansare educlass.ro: 1 site nou, o 9 provocare

BUCURESTI - 20 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Edu Class relanseaza, pe 20 Martie site-ul educlass.ro folosind o platforma intuitiva, mult mai practica, cu un design mai jucaus, oferind clientilor o oferta de produse mult mai variata la un pret competitiv.

Relansare site www.educlass.ro

Relansare site www.educlass.ro

Noul site www.educlas.ro are ca obiectiv principal facilitarea  cumpararii de catre parinti a jucariiilor educative corespunzatoare nivelului de varsta si interesele personale ale copiilor lor. Edu class face posibil acest lucru, prin utilizarea noii platforme, ce permite accesarea jucariilor mai rapid, cu ajutorul  filtrelor de cautare in functie de caracteristicile si uitlitatea  acestora.

Totodata, Edu class isi mareste  oferta de produse, punand la dispozitie  parintilor, institutiilor de invatamant  si nu numai, o gama variata de jucarii reprezentand branuri de renume precum: Melissa and Doug,  Brickadoo, Tomy  etc. 

Cu ocazia relansarii, cei care viziteaza  site-ul  vor avea parte de multe surprize! Pana la 25 Martie  noii clienti beneficiaza de  un discount de 9 % din pretul afisat,  pentru  orice produs achizitionat. Reducerea se aplica si la produsele aflate deja la promotie.

Mai multe detalii sunt disponibile pe  noul site www.educlass.ro sau la Showroom-ul Educlass din strada Calafat nr.52.