Burse pentru cursuri de master la Istituto Europeo di Design - noiembrie 2012

BUCURESTI - 19 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Istituto Europeo di Design anunta lansarea celei de-a treia editii a concursului de burse „Ne plac talentele” pentru cursurile de master in limbile italiana si engleza desfasurate la Milano, Roma si Torino incepind cu luna noiembrie 2012.

Se vor acorda 14 burse de studiu care acopera 50% din valoarea taxei de curs a urmatoarelor programe de master:

IED Milano

Managementul Evenimentelor (italiana)

Managementul Media Digitala (italiana)

Design-ul Brandului (engleza)

Managementul Design-ului (italiana)

Managementul Modei Web (italiana)

Design Grafic (italiana)

IED Roma

Design Interior (italiana)

Animatie (italiana)

IED Torino

Design Interior (italiana)

Marketing si Comunicare (italiana)

Concursul este deschis tututor participantilor absolventi de studii superioare in domeniu sau care se afla in ultimul an de studiu. Candidatii nu trebuie sa depaseasca virsta de 27 de ani. De asemenea, candidatii trebuie sa fie buni cunoscatori ai limbii in care se desfasoara cursul ales.

Evaluarea candidatilor se face pe baza portofoliului, cv-ului si a scrisorii de motivatie.

Termenul limita pentru participarea la concurs este 24 iunie 2012, iar rezultatele vor fi comunicate pe data de 20 iulie.

De asemenea, IED anunta si desfasurarea unui concurs in domeniul designului de accesorii si a designului de produs: „O geanta pentru 24 de ore”.

Participantii sunt invitati sa trimita un design de geanta care va fi fabricat de firma Eastpak. Data limita pentru trimiterea proiectului este 1 iulie 2012.

Pentru detalii referitoare la cele doua concursuri va rugam sa contactati Edu Project, reprezentant in Romania al IED Italia:

office@eduproject.ro

Despre Edu & Eng Project SRL

Edu Project este agent in Romania al mai multor universitati si scoli de limba din Italia, Grecia, Cipru, Germania si Marea Britanie.Edu Project nu percepe comision din partea celor interesaţi, scopul său fiind acela de a facilita o comunicare rapidă, eficientă şi gratuita (email, fax, poştă) între candidaţi şi reprezentanţii instituţiilor de învăţământ reprezentate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edu-eng-project-srl/burse-pentru-cursuri-de-master-la-istituto-europeo-di-design-noiembrie-2012