Cursuri de vara in moda, design si comunicare la Istituto Europeo di Design

BUCURESTI - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Istituto Europeo di Design anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile de vara 2012 in specializarile moda , design, arte vizuale si comunicare in moda .

Istituto Europeo di Design este de peste 40 de ani una dintre scolile de varf din Europa in domeniile design, moda, arte vizuale si comunicare, datorita atentiei acordate studentilor, stimularii creativitatii acestora prin aplicarea de metode moderne de instruire care combina invatarea cu aspectele practice. Totodata Istituto Europeo di Design colaboreaza cu institutii si firme recunoscute in domeniu, toate programele de studii oferite venind sa raspunda cerintelor acestora si sa ofere cursantilor instrumentele necesare pentru a reusi pe o piata complexa si dinamica.

Si in aceasta vara sediile Istituto Europeo di Design din Milano, Roma, Venetia , Florenta, Cagliari, Madrid si Barcelona organizeaza in luna iulie 2012 cursuri pentru specializarile design, moda, arte vizuale si comunicare.

Portofoliul de cursuri de vara cuprinde urmatoarele specializari: design de moda, stilist de moda, design de bijuterii, design interior, relatii publice in moda, marketing digital, trenduri in moda, productie video, visual merchandising, eco design, design grafic, design total etc.

Cursurile se desfasoara in limbile engleza si spaniola (pentru cursurile din Madrid si Barcelona) si sunt de nivel introductiv sau avansat.

In functie de tipul de curs , durata variaza intre 3 si 4 saptamini. Pretul cursurilor este cuprins intre 1600 si 2500 de euro, cazarea nefiind inclusa in acest pret.

Inscrierea la cursuri se face pina la data de 15 mai 2012.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Edu Project , agent in Romania al Istituto Europeo di Design.

office@eduproject.ro

edu.project@yahoo.com

Despre Edu & Eng Project SRL

Edu Project este agent in Romania al mai multor universitati si scoli de limba din Italia, Grecia, Cipru, Germania si Marea Britanie.Edu Project nu percepe comision din partea celor interesaţi, scopul său fiind acela de a facilita o comunicare rapidă, eficientă şi gratuita (email, fax, poştă) între candidaţi şi reprezentanţii instituţiilor de învăţământ reprezentate.