Master in Ingineria si Managementul Proiectelor Complexe IMPC – organizat in parteneriat cu Renault Technologie Roumanie

BUCURESTI - 7 septembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitesti, Renault Technologie Roumanie (RTR) si l’Université de Technologie de Compiègne au initiat si sustin, în cadrul unui parteneriat international, un sistem de masterate, fiecare cu un ansamblu bine definit de competente ale absolventilor.

Acest demers este cerut si sprijinit de catre RTR, precum si de catre ACAROM - asociatie profesionala si patronala reprezentativa pentru industria de automobile din România.

Programul de masterat interdisciplinar IMPC este deschis absolventilor tuturor specializarilor de învatamânt superior tehnic - studii universitare de lunga durata (5 ani, zi) sau studii universitare de licenta (4 ani, zi).
Absolventii Programului de masterat interdisciplinar IMPC vor avea competentele, de nivel master, dupa cum urmeaza:
• dezvoltare asistata a produselor inovative;
• proiectare asistata a structurilor complexe;
• management al calitatii si proprietatii industriale;
• analiza economica;
• management al proiectelor complexe.

Obiectivul principal al Programului de masterat interdisciplinar IMPC este de a realiza competentele asumate la toti absolventii programului.
Obiectivele complementare ale Programului de masterat interdisciplinar IMPC sunt:
• lucrul în echipa, în realizarea de aplicatii dedicate produselor complexe, în particular asociate automobilelor;
• definirea aplicatiilor prin conlucrare cu RTR sau cu alte unitati de profil;
• desfasurarea activitatilor din semestrul final al programului de masterat ca , la RTR sau la alte unitati de profil.

Inscrierile se vor derula in perioada 05-15 septembrie, intre orele 9-15, Fac. IMST., Sala CO2
Detalii pentru admitere:

Persoana de contact: Bogdan Abaza
Universitatea Politehnica of Bucuresti
Tel. 40 21 3169575 | Fax. 40 21 3169576

Despre Edu & Eng Project SRL

Edu Project este un proiect educational pentru sprijinirea tinerilor in alegerea programelor de studii unviersitare si postuniversitare.
Persoana de contact: Bogdan Abaza
Universitatea Politehnica of Bucuresti
Tel. 40 21 3169575 | Fax. 40 21 3169576

bogdan.abaza@gmail.com