Educo Training & consultanta SRL

Educo Training & consultanta SRL


Descrierea companiei Educo Training & consultanta SRL

Despre educo.ro:
educo training & consultanţă este o companie specializată în sfera serviciilor cu accent pe industria hotelieră, domeniu în care experienţa consultanţilor săi depăşeşte 10 ani atât în ţară cât şi în afara acesteia.
Consultanţii educo.ro îmbină experienţa câştigată în anii petrecuţi activ în industria hotelieră cu specializări care includ: train the trainer, master trainer, vânzări, relaţii cu oaspeţii, tehnici de intervievare, mentoring, evaluarea performanţelor angajaţilor proceduri de urgenţă, siguranţă si protecţie, etc.
Principalii clienţi: Crowne Plaza Hotel Bucureşti, Ana Hotels S.A, Hotel InterContinental Bucureşti, Continental Hotels S.A, Hotel Golden Tulip Times Bucureşti, Monte Carlo Palace, Five Star Hospitality, BCR.

Despre Stonebow:
Stonebow este una dintre cele mai importante companii de training şi consultanţă din Marea Britanie, cu sediul în Londra iar ceea ce este cel mai important este faptul că, la fel ca şi educo.ro, compania Stonebow este specializată in sfera serviciilor cu accent pe industria hotelieră. Prin portofoliul de programe, Stonebow răspunde nevoilor specifice industriei prin flexibilitate şi maximizare a investiţiei în dezvoltarea profesională a angajaţilor. Stonebow şi-a câştigat o reputaţie internaţională prin livrarea unor programe recunoscute în industria serviciilor.
Acest angajament total în ceea ce priveste calitatea, valoarea pentru investiţia făcută şi flexibilitatea au făcut din Stonebow un partener preferat în industria serviciilor.

Comunicate Educo Training & consultanta SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Educo Training & consultanta SRL.