CUM DEVII MILIONAR LA BURSA

BUCURESTI - 9 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Editura Educofin (http://ta.educofin.com) anunta aparitia in Romania a primelor doua carti de educatie bursiera folosind analiza tehnica: „Cum Sa Faci Bani La Bursa” si „Ghid Practic: Cum Sa Faci Bani La Bursa”. Acestea sunt primele carti aparute in Romania care-ti ofera solutii practice si strategii de succes pe intelesul tuturor cu ajutorul educatiei aplicate in piata bursiera romanesca. Cu alte cuvinte, cartile te invata cu reguli simple cum sa castigi mult si sa pierzi putin cu analiza tehnica si disciplina bursiera.
Cateva subiecte de mare interes discutate, in afara de fundamentele si indicatorii tehnici de baza in analiza tehnica:

CUM DEVII MILIONAR LA BURSA

pagina 7 : Cum devii milionar la bursa, cu disciplina si cu un capital redus

pagina 15 : 15 greseli majore de evitat la bursa

pagina 47 : 15 greseli majore de evitat in analiza tehnica

pagina 63 : Cum controlezi riscul si capitalul

pagina 87 : Cum eviti sangerarea la bursa

pagina 115: Greseala majora pe care o fac incepatorii la bursa (in afara de cele 15 mentionate)

pagina 149: De ce vinzi prea tarziu? (cand analiza tehnica iti spune s-o faci mai devreme)

pagina 186: Cum masori riscul si recompensa

pagina 247: Cum am calculat obiectivul de pret al petrolului de $106/baril, atins recent

pagina 312: Cum iti dadeai seama inca din 2006 ca SIF-urile urmau sa scada dramatic

pagina 337: Cum iti alegi un broker

pagina 349: Cum iti construiesti un plan de tranzactionare la bursa

pagina 359: Cum eviti sa cumperi la maxim, atunci cand altii vand

Oricat de mare sau redus ar fi capitalul disponibil, el nu are valoare fara disciplina.
In cele din urma, fara disciplina, capitalul va dispare. Succesul la bursa vine numai prin educatie bursiera. Norocul, speranta, zvonurile si alte zgomote nu sunt decat iluzii: un om educat este greu de manipulat.

Despre Educofin Market Consultants

Educofin este, din 2002, prima si singura firma de educatie in analiza tehnica din Romania. Sute de traderi si investitori au trecut cu succes cursurile de analiza tehnica prin e-mail. Prin contributiile in analiza tehnica la nivel international si in Romania, prin prezenta cu analize saptamanale in revistele Capital si Banii Nostri, prin aparitiile in emisiunile cu profil bursier la televiziune, Educofin si fondatorul sau, Dan Valcu, sunt garantia succesului la bursa cu educatia bursiera aplicata. Fondatorul firmei Educofin, Dan Valcu, este si Presedinte–Fondator al Asociatiei Analistilor Tehnici din Romania (AATROM), afiliata la Federatia Internationala a Asociatiilor Analistilor Tehnici (IFTA) cu sediul in Rockwell, MD, SUA.

Dan Valcu
General Manager

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/educofin-market-consultants/cum-devii-milionar-la-bursa