Descarcă GRATUIT Manualul pentru antreprenori digitali - Software în cloud și cu sursă deschisă și gratuită pentru dezvoltarea de e-afaceri!

BUCURESTI - 25 ianuarie 2024

Comunicat tip General in Cursuri

Organizațiile partenere Europene ale proiectului DIGITAL ENTREPRENEURS LEADING E-BUSINESS sau pe scurt e-ENTREPRENEUR au plăcerea să anunțe publicarea GRATUITĂ a primului Rezultat Intelectual: Manual pentru antreprenori digitali : Software în cloud și cu sursă deschisă și gratuită pentru dezvoltarea de e-afaceri!

Co-finatat de Uniunea Europeana

Co-finatat de Uniunea Europeana

PARTNERII PROIECTULUI

SC Edufor SRL - COORDONATOR - România

Training Europe Association & Management - PARTENER - România

Synthesis Center for Research and Education - PARTENER - Cipru

Geinnova -  PARTENER - Spania

CBE Sud Luberon Val de Durance - PARTNER - Franța


ANUNȚĂ

Publicarea GRATUITĂ a primului Rezultat Intelectual: Manual pentru antreprenori digitali: Software în cloud și cu sursă deschisă și gratuită pentru dezvoltarea de e-afaceri!


În acest Manual, e-antreprenorii vor găsi 78 de aplicații software care le vor permite să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru a-și înființa sau dezvolta afacerea cu ajutorul software-ului cloud public și privat care poate fi utilizat în toate departamentele companiei. Scopul acestui Manual este de a ajuta antreprenorii potențiali sau consacrați să știe cum să integreze software-ul cloud pentru a-și îmbunătăți abilitățile de antreprenoriat digital . Obiectivul este de a ajuta e-antreprenorii să-și îmbunătățească eficiența afacerii printr-o revizuire a resurselor online pentru dobândirea de competențe digitale esențiale. Acest lucru le va permite să fie mai productivi și să fie la zi cu software-ul în cauză, o calitate esențială în era digitalizării afacerilor.


Principalele abilități pe care intenționăm să le adresăm prin intermediul acestui Manual sunt:

ABILITĂȚI ANTREPRENORIALE MAJORE: Planificarea afacerii, Dezvoltarea personală, Managementul timpului, Managementul echipei și comunicarea, Managementul proiectelor

ABILITĂŢI DE CERCETARE - INOVARE

ABILITĂȚI DE PRODUCȚIE: Design de produs, prototipare, testare de produse, producție

ABILITĂȚI LOGISTICE: Managementul achizițiilor, managementul lanțului de aprovizionare și logistică

ABILITĂȚI COMERCIALE: e-Commerce, Managementul vânzărilor, Managementul relațiilor cu clienții, Suportul clienților

MARKETING DIGITAL: creare de conținut, marketing prin e-mail și automatizare, marketing pe rețelele sociale, optimizare pentru motoarele de căutare, marketing pentru motoarele de căutare, analiză de marketing digital

ABILITĂȚI FINANCIARE: Contabilitate, Abilități analitice, Prognoză, Modelare financiară, Raportare financiară, Gestionarea fluxului de numerar

MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE: Achiziția de talent, Evaluarea performanței, Evidența angajaților, Gestionarea zilnică a angajaților, Gestionarea concediilor, Gestionarea salariilor

PLANIFICAREA RESURSELOR ÎNTREPRINDERII: Managementul resurselor


Pe lângă Manual, proiectul va produce un program de învățare și materiale educaționale care vor răspunde nevoilor de formare și educație ale antreprenorilor potențiali sau consacrați, facilitând transformarea digitală a afacerilor.


Știm că acest manual va permite e-antreprenorilor să învețe despre resursele digitale și să le ofere ajutorul de care au nevoie. Sperăm că acest Manual le va stârni curiozitatea și că vor dori să-și continue pregătirea cu ajutorul programului nostru de învățare. Pentru persoanele care sunt interesate de programul de formare, acestea își pot face preînscrierea la următoarele adrese de  e-mail: info@edu-for.eu; georgiana.iftimie.83@gmail.com.


Manualul este disponibil pe site-ul proiectului, la următoarea adresă: https://e-entrepreneur-erasmus.eu/project-results/handbook-for-digital-entrepreneurs/ .

De asemenea, accesând site-ul proiectului, puteți afla informații despre progresul proiectelor noastre, partenerii consorțiului și cele mai recente știri despre proiect.

Toate aceste informații sunt disponibile și pe rețelele noastre de socializare, la următoarea adresă: https://www.facebook.com/eEntrepreneur.Project .
Despre EDUFOR

Edufor este o companie mica dar activă in domeniul proiectelor Erasmus+. Scriem si implementam proiecte impreună cu dvs., fie ca partner fie ca si coordonator. Prinicpala noastră expertiză o reprezintă implementarea de platforme de e-learning si continut digital variat, in mod special interactiv si video in cadrul acestor proiecte dar si pentru beneficiari externi. Furnizăm cursuri on-line și față în domenii de interes, multe dintre acestea finanțate prin programul Erasmus+ si deci GRATUITE.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edufor/descarca-gratuit-manualul-pentru-antreprenori-digitali-software-in-cloud-si-cu-sursa-deschisa-si-gratuita-pentru-dezvoltarea-de-e-afaceri