www.edu-gate.ro pentru revitalizarea educatiei in Romania

BUCURESTI - 16 decembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

De la lansarea sa in 2005, Consortiul EDUGATE coaguleaza eforturile unor prestigioase organizatii, institutii si firme pentru un program national de revitalizare a educatiei din Romania, astazi numarand peste 40 de membri fondatori cu expertiza in educatia de excelenta.
In vederea elaborarii unor legi romanesti in educatie la standarde internationale, membrii si consultantii Miscarii EDUGATE au lansat un pachet larg de cercetari, solutii si analize in domeniul educatiei oferite spre consultare si dezbatere la www.edu-gate.ro.

www.edu-gate.ro pentru revitalizarea educatiei in Romania

www.edu-gate.ro are un bogat continut ce reflecta programele de educatie lansate in EDUGATE, rezultatele cercetarilor la nivel mondial pentru o educatie de calitate, strategii de educatie la nivel mondial si national, articolele ale expertilor nationali si internationali in educatie sau parintilor precum: Scrisoarea deschisa catre Ministrul Educatiei; Memoriul Federatiei Nationale a Asociatiilor de parinti - Invatamant Preuniversitar; Un set de principii pentru o reforma autentica a educatiei; Programul Scoala pe bune; Principii pentru 'scurt-circuitarea' circuitelor vicioase in invatamantul romanesc; Standarde pentru evaluarea calitatii in invatamant, Curricula Nationala Gifted & Talented; Programul pilot Gifted Education in Romania, si multe alte documente.

Aici esti invitat sa intervii ca parinte sau profesor, educator sau cercetator, expert sau simplu spectator si sa te exprimi pentru ce fel de educatie vrei sa mearga copiii la scoala. Daca stii, vrei si poti, fa-te auzit pentru o reforma profunda a educatiei - o reforma care incepe cu fiecare dintre noi si pentru care trebuie sa ne activam capacitatea de a invata.

Luni, 17 decembrie, Presedintele Florian Colceag va reprezenta Consortiul EDUGATE si IRSCA Gifted Education la lansarea in dezbatere publica a noului proiect de Legi ale Educatiei in Aula Bibliotecii Centrale Universitare 'Carol I'.

Invitam organizatii non-profit, membri ai societatii civile sa fie prezenti la eveniment si sa se inscrie in Miscarea EDUGATE pentru revitalizarea educatiei.

www.edu-gate.ro reprezinta sponsorizarea companiei Hostway Romania si este rezultatul muncii creative a unui grup de tineri care s-au implicat oferind un serviciu complet de design, programare si hosting. Hostway Romania urmeaza astfel traditia de sprijin a Hostway Corp. afirmata in initiative la nivel mondial de sustinere a programelor de educatie ce descopera si dezvolta potentialul tinerilor.Despre Hostway Romania
Hostway Romania ofera servicii de web hosting, web development, colocare si inregistrare de domenii reprezentand unul dintre primii 3 provideri de hosting din lume.
WEB: http://www.hostway.ro

Despre EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati

EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati este astazi una dintre cele mai mari initiative educationale private in Romania si totodata initiatorul propunerii legislative privind educatia tinerilor supradotati si capabili de performanta inalta.
Numarand peste 40 de membri, EDUGATE este un consortiu de organizatii, institutii si firme care au expertiza in educatia de excelenta. EDUGATE este de asemenea si un program national de revitalizare a educatiei din Romania la care au aderat si continua sa adere organizatii si institutii, scoli si specialisti in educatie. In actualul mandat organizatia lider a EDUGATE este IRSCA Gifted Education. Web: www.edu-gate.ro

0729029484
edugate@supradotati.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edugate-consortiul-roman-pentru-educatia-copiilor-si-tinerilor-supradotati-si-talentati/www-edu-gate-ro-pentru-revitalizarea-educatiei-in-romania