Acreditare in metoda BELBIN® (9-10 Aprilie 2009)

BUCURESTI - 9 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 9-10 aprilie va avea loc in Bucuresti Trainingul de Acreditare in metoda BELBIN® Team Roles. Acesta este sustinut de Barrie Watson, partener al Dr. Meredith Belbin in colaborare cu EDUROM, companie licentiata BELBIN in Romania. Finalitatea trainingului consta in obtinerea de catre participanti a certificatului BELBIN, certificat ce le asigura statutul international de Consultant Acreditat BELBIN.

Trainingul de Acreditare in Metoda BELBIN are ca scop pregatirea completa a participantilor pentru a lucra cu metoda si implicit, cu intreaga gama de profile pe care aceasta le poate genera. Trainingul se adreseaza managerilor, persoanelor care lucreaza in Resurse Umane dar si tuturor celor care doresc sa utilizeze la nivel profesionist metoda BELBIN in training, recrutare si consultanta.

Programul trainingului va cuprinde: Definirea si intelegerea tuturor celor 9 roluri BELBIN; Echipe de succes. Echipe care esueaza; Selectarea membrilor intr-o echipa cu ajutorul BELBIN; alegerea lor pe baza compatibilitatii cu postul si mai putin in functie de eligibilitate (eliminarea erorilor de recrutare); Identificarea nevoilor echipei si dezvoltarea abilitatilor necesare acesteia; Aplicarea instrumentelor BELBIN; Prezentarea Rapoartelor BELBIN - cum se utilizeaza rapoartele pentru a sustine dezvoltarea personala, managementul trainingurilor, construirea echipelor si dezvoltarea organizatiei;

Metoda BELBIN® Team Roles este utilizata astazi de peste 40% din topul primelor 100 de companii din Marea Britanie, de catre Organizatia Natiunilor Unite si mii de companii si organizatii din intreaga lume. Scopul principal al metodei este imbunatatirea performantei individuale si a echipelor.

Despre Edurom training

Trainingul de Acreditare in Metoda BELBIN este organizat în România de EDUROM, companie licenţiată BELBIN Team Roles.Roxana Birsan
EDUROM

roxana@edurom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edurom-training/acreditare-in-metoda-belbinr-9-10-aprilie-2009