BELBIN® Team Roles in Romania

BUCURESTI - 11 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 8-9 Aprilie 2010 va avea loc in Bucuresti al patrulea program de Certificare in Metodologia BELBIN®Team Roles. Acesta va fi sustinut de Barrie Watson, Head of the World BELBIN Consultants si Adrian Rindasu, Consultant Senior EDUROM. Finalitatea programului consta in obtinerea Certificatului BELBIN® Team Roles si a statutului de Consultant BELBIN®.

Certificatul BELBIN® Team Roles este valabil pe viata, este recunoscut international si confera posibilitatea de a lucra cu instrumentele si conceptele BELBIN®. Certificarea este recomandata specialistilor in Resurse Umane precum si managerilor de echipa.

Pe parcursul celor doua zile ale certificarii se vor trata subiecte precum: identificarea si managementul comportamentelor la locul de munca, roluri de echipa si influenta lor asupra performantelor acesteia, construirea/ designul si dezvoltarea echipelor, imbunatatirea relatiilor interpresonale, definirea posturilor in termeni de comportamente, determinarea compatibilitatii cu postul si cu echipa a unui individ, talent management. La finalul programului se va sustine testul de acreditare. Acesta este corectat de catre BELBIN Associates.

Metodologia BELBIN® Team Roles este un instrument dovedit stiintific pentru cresterea productivitatii si performantei echipelor. Aceasta masoara caracteristicile comportamentale ale indivizilor la locul de munca si ofera instrumente concrete de gestionare a acestora. Astfel, ei vor contribui la dezvoltarea echipei din care face parte si vor obtine performante mai bune in job. BELBIN Team Roles este utilizat astazi de catre 40% din topul primelor 100 de companii din Marea Britanie, de catre O.N.U. si mii de organizatii din intreaga lume. Inscrierile la aceasta certificare se fac prin EDUROM, partener BELBIN in Romania (www.edurom.ro).

Despre Edurom training

Programul de Certificare in Metoda BELBIN este organizat în România de EDUROM, companie licenţiată BELBIN Team Roles.


Roxana Birsan
EDUROM

roxana@edurom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edurom-training/belbinr-team-roles-in-romania