ANTREPRENORIADA - Conferinta in care antreprenorii intalnesc oportunitatile de finantare

Locul desfasurarii: Capital Plaza Hotel

Organizator: EDUROM

ANTREPRENORIADA - Conferinta in care antreprenorii intalnesc oportunitatile de finantare

Miercuri, 7 Septembrie, incepand cu orele 18.00, antreprenorii din Bucuresti si cei care vor sa se lanseze in afaceri se intalnesc cu investitorii si oportunitatile de finantare la Capital Plaza Hotel Bucuresti.

Intalnirea este facilitata si moderata de EDUROM in parteneriat cu Relians Corp. Angajatii cu statut de manageri/ antreprenori dar si cei care doresc doresc sa se lanseze in afaceri sunt invitatii principali.

 

Beneficiile participarii constau in:1. Acces la o retea nationala de antreprenori.2. Acces la Business Angels Romania.3. Acces la programe de educatie antreprenoriala si management.4. Posibilitatea de a fi selectat la unul din modulele de training dedicate antreprenoriatului.5. Transformarea ideii de afaceri in proiect antreprenorial vizualizat de investitori.

Pentru a te putea inscrie te rugam sa accesezi linkul: http://www.antreprenoriada.ro/conferinte/in-orasul-tau/Bucuresti. Verifica criteriile de eligibilitate dupa care aplica. Participarea este gratuita insa tine cont ca locurile sunt limitate.

Pentru a transmite mai usor despre aceasta oportunitate si prietenilor tai te invitam sa utilizezi urmatorul spot: http://www.youtube.com/watch?v=90u3Iun3ZS4.

 

Roxana Birsan - EDUROM (roxana.birsan@edurom.ro, 0751309335)

Confirmare pana la data: 25 August 2011

Participare: Intrare libera