Dermatologic Ultrasound Conference, Cluj-Napoca și online 21-23 aprilie 2023

BUCURESTI - 28 februarie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Farmaceutic

Profesioniști din medicină din România și străinătate se reîntâlnesc la Conferința Euroson School Sonoderm Dermatologic Ultrasound, desfășurat integral în limba engleză, în Cluj-Napoca și online în perioada 21-23 aprilie 2023.

Anunt Sonoderm

Anunt Sonoderm

Conferința internațională Sonoderm, acreditată cu 18 credite europene, este organizată de către EFSUMB, ARSUS, Eduson și UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca sub coordonarea Adjunct Prof. Ximena Wortsman (Santiago, Chile), Prof. Dr. Maria Crișan (Cluj-Napoca, România) și Prof. Dr. Radu Badea (Cluj-Napoca, România) și se adresează unor categorii variate de specialități medicale precum dermatologie, dermato-cosmetologie, chirurgie estetică, radiologie și imagistică medicală, medicină internă, oncologie sau medicină generală. 

Participanții au șansa nu doar de a asista la demonstrațiile lectorilor internaționali și naționali dar vor putea învăța tehnici noi în cadrul sesiunilor de hands-on sub supervizare. 

Conferința aflată deja la a II-a ediție, este organizată ca urmare a necesității specialităților clinice (dermatologie, chirurgie plastică, oncologie) de a beneficia de vizualizare în detaliu tegumentul normal și patologic utilizând performanţele tehnologice ale ultrasonografiei cu rezoluţie înaltă. 

Evenimentul va avea loc în format fizic la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca și online prin intermediul platformei de educație medicală Eduson, vizează ultrasonografia în dermatologie abordând subiecte precum aplicabilitatea acestui aparat medical în dermatologie și cosmetologie, înțelegerea rolului ultrasonografiei în diverse patologii ale pielii și ale unghiei precum cancere maligne sau benigne și cum poate ghida această metodă în evitarea structurilor neurovasculare în cadrul procedurilor de fillere injectabile. 

Un fapt inedit al acestei manifestări este accesul online în timp real la întreaga conferință din orice colt al lumii prin intermediul platformei Eduson. Eduson este platforma de educație medicală cu peste 500 de ore de materiale video făcute de cei mai mari specialiști în ultrasonografie din România și lume, centrate pe specialități precum medicină internă, medicină de familie, musculoscheletal sau obstetrică și ginecologie

Pentru mai multe informații legate de program și echipa de lectori vă invităm pe pagina evenimentului https://www.edusontv.net/pages/sonoderm

Despre Eduson

Platforma de educatie medicala din Romania cu 400+ ore de continut video medical.
Un proiect ce si-a propus sa aduca in fata medicilor din Romania cei mai buni medici si profesionisti din domeniilor lor pentru a tine prelegeri, cursuri sau pentru a prezenta studii de caz.
Webinariile si evenimentele sunt dedicate tuturor medicilor sau rezidentilor care doresc sa fie la curent cu actualitatile din lumea medicala

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eduson/dermatologic-ultrasound-conference-cluj-napoca-si-online-21-23-aprilie-2023