MARAMEDICA 2023 – Evenimentul medical cu tradiție va putea fi urmărit online în premieră prin platforma edusontv.net

BUCURESTI - 24 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sanatate, Farmaceutic

Accesul online permite doctorilor din întreaga țară să aiba acces la una dintre cele mai prestigioase manifestări științifice medicale.

Eduson

Eduson

Cea de-a XVIII-a ediție a manifestării științifice și expoziționale Maramedica, organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Colegiul Medicilor Maramureș, va avea loc în perioada 16-18 martie 2023, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Petre Dulfu Baia Mare, Bld. Independenței nr. 4B, iar ca o noutate față de edițiile anterioare, evenimentul va fi transmis în timp real și pe platforma edusontv.net.

Eduson este o platformă de educație medicală, cu peste 400 de ore de conținut video, format din webinarii, studii de caz și conferințe hibride, cu diferite teme orientate pe mai multe specialități medicale.  Orice medic, atât cei la început de drum, cât și cei cu experiență, își pot crea ușor cont pe platformă și obține acces la numeroase materiale video medicale, dar și credite EMC vizionându-le la data lansării.

Manifestarea ştiinţifică Maramedica va include sesiuni de curs, prezentări de lucrări originale şi conferinţe pe domenii medicale variate, de actualitate şi larg interes pentru lumea medicală şi are menirea de a reuni pentru un dialog constructiv practicieni, cercetători, cadre didactice, producători din sistemul de sănătate.

Înscrierea medicilor care doresc să participe online poate fi făcută folosind următorul link: https://www.edusontv.net/pages/maramedica-2023

Despre Eduson

Platforma de educatie medicala din Romania cu 400+ ore de continut video medical.
Un proiect ce si-a propus sa aduca in fata medicilor din Romania cei mai buni medici si profesionisti din domeniilor lor pentru a tine prelegeri, cursuri sau pentru a prezenta studii de caz.
Webinariile si evenimentele sunt dedicate tuturor medicilor sau rezidentilor care doresc sa fie la curent cu actualitatile din lumea medicala

Taguri: edusonmaramedica
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eduson/maramedica-2023-evenimentul-medical-cu-traditie-va-putea-fi-urmarit-online-in-premiera-prin-platforma-edusontv-net