do IT safe -"Smart Security" Workshop

Locul desfasurarii: Universitatea "Politehnica" din Bucuresti

Organizator: EESTEC Bucharest

do IT safe -

Oraganizatia academica internationala EESTEC Bucharest va prezinta Workshop-ul international “Do IT Safe” axat pe solutii de securitate a infomatiei. Evenimentul se adreseaza in primul rand studentilor, avand scopul de a pune in contact pe cei de pe bancile facultatilor cu profesionistii din lumea IT.
Workshopul va avea loc in Universitatea “Politehnica” din Bucuresti in perioada 27-31 octombrie si va prilejui cursuri, prezentari de tehnologie si aplicatii practice tinute de speakeri si specialisti ai unor firme de top din domeniul securitatii. Fiecare zi a evenimentului avea alti invitati si va ataca un alt domeniu al securitatii IT, in dorinta organizatorilor de a acoperii cat mai bine tematica generala. Agenda evenimentului va cuprinde subiecte precum securitatea datelor şi a locaţiilor, monitorizarea activităţii angajaţilor, birouri virtuale, precum şi transmiterea în siguranţă a informaţiilor online. Dintre cuvintele ce se vor auzii la cursuri am putea enumera: camere IP si senzori, access token, advanced biometrics, LDAP, VPN, firewall, virusi, troieni, spyware, certificate SSL.
Nu in ultim rand evenimentul va avea si o dimensiune internationala, un numar mare de studenti din diverse universtitati europene anuntandu-si participarea la workshop.
Pentru mai multe despre EESTEC si alte activitati ale organizatiei vizitati site-ul nostru: www.eestec.ro

Detalii despre eveniment le putesti gasi la:
Fiscu Flavia, Contact Person
cp @ eestec.ro

Despre EESTEC BUCHAREST

Electrical Engineering STudents' European assoCiation este o organizaţie apolitică, non-guvernamentală şi non-profit, care se adresează şi antrenează prin activităţile sale studenţi din universităţi, institute şi şcoli tehnice cu profil electric din Europa. Principalul scop al EESTEC este promovarea, stabilirea şi dezvoltarea contactelor internaţionale şi a schimbului de idei dintre studenţii de la facultăţi cu profil electric.

Participare: Intrare libera