EFG Retail Services lanseaza campania “Savureaza-ti vacanta cu o dobanda de 0% ”

BUCURESTI - 4 iulie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

In perioada 1 iulie – 30 septembrie va avea loc campania “Savureaza-ti vacanta cu o dobanda de 0%”, care va aduce avantaje tuturor posesorilor cardurilor de credit “EuroLine” si “EuroLine Style”.

EFG Retail Services lanseaza campania “Savureaza-ti vacanta cu o dobanda de 0% ”

Toti posesorii de carduri “EuroLine” si “EuroLine Style” vor beneficia de o perioada fara dobanda de 3 luni, pentru toate tranzactiile efectuate cu cardul in perioada 1 iulie – 30 septembrie.

Promotia este valabila atat pentru cumparaturile efectuate cu plata integrala la comerciantii care afiseaza logo-ul EuroLine, cat si pentru retragerile de numerar de la oricare dintre cele peste 225 de unitati Bancpost si 630 de ATM-uri.

Reteaua de magazine acceptante de carduri “EuroLine” si “EuroLine Style” numara deja peste 5,500 de locatii si este in continua extindere, oferind clientilor EFG Retail Services posibilitatea de a-si folosi cardurile pentru a face achizitii dintr-o gama variata de magazine precum supermarket-uri, magazine de haine, electronice/electrocasnice/IT&C, mobila, saloane de frumusete, decoratiuni, sanatate etc.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul www.euroline-cards.ro sau apela Info line: 080 100 1111.