EGFR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema EGFR

 • EGFR. PREMIERA IN ROMANIA - GENETIC LAB introduce genotiparea IL28B si detectia mutatiilor genei EGFR

  EGFR

  Bucuresti - 5 April 2011

  Comunicat de Genetic Lab

  ... EGFR - exonii 19 si 21.Hepatita C este o boala infectioasa determinata de infectia cu virusul hepatic C ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hepatita , laborator , genetic lab , hepatita c , il28b , egfr , mutatii , cancer pulmonar , genotipare , ciroza , cancer hepatic.

  Vezi toate comunicatele de presa despre EGFR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul EGFR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la EGFR. Informatiile despre EGFR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul EGFR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la EGFR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.