EGR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema EGR

 • EGR. Volvo D13 Euro 6

  EGR

  Bucuresti - 6 July 2012

  Comunicat de Volvo Romania S.R.L.

  Volvo Trucks prezintă un nou motor conceput pentru standardele ridicate de mediu Euro 6 . Emisiile de oxid de azot au fost reduse cu 77 de procente, iar cele de particule au fost înjumătăţite. Primul care se înscrie în aceste cifre este mot ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: volvo , euro 6 , scr , egr , volvo d13 , volvo fh

  Vezi toate comunicatele de presa despre EGR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul EGR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la EGR. Informatiile despre EGR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul EGR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la EGR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.