elearnin    

Comunicate de presa si evenimente pe tema elearnin

  • elearnin. INSOFT Development & Consulting dezvolta solutii software de succes la nivel national si international

    elearnin

    Bucuresti - 12 February 2013

    Comunicat de INSOFT development and consulting

    Anul 2012 a insemnat pentru INSOFT Development & Consulting mai mult decat un pas inainte in implementarea si consolidarea planului de dezvoltare. Astfel, compania a inregistrat triplarea cifrei de afaceri (16,2 milioane euro) si a reusit mentinerea ...     comunicatul de presa

    Alte informatii despre: elearnin , inso

    Vezi toate comunicatele de presa despre elearnin

    Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul elearnin.

    Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la elearnin. Informatiile despre elearnin cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul elearnin, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la elearnin, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.