electroglobal    

Comunicate de presa si evenimente pe tema electroglobal

 • electroglobal. Cu Electroglobal devii si tu un campion in afaceri!

  electroglobal

  Cluj - Napoca, Cluj - 6 June 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Lucrezi in domeniul energetic, electric sau in cel al automatizarilor? Esti anteprenor sau instalator pentru diverse obiective comerciale si industriale? Cauti aparataj si materiale electrice, dar si motoare si tablouri electrice, insa pana in acest ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cluj , electroglobal , echipamente electrice

  Vezi toate comunicatele de presa despre electroglobal

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul electroglobal.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la electroglobal. Informatiile despre electroglobal cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul electroglobal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la electroglobal, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.