Poze Electroterapie

  • Baie de namol sapropelic din Lacul Techirghiol

    Poza: Mirage MedSpa Hotel din Eforie Nord ramane deschis si ofera cazare si transport gratuit pentru pachetele de wellness si tratament balnear

  • Piscina Mirage MedSPA

    Poza: Investitie majora in turismul balnear de pe litoral - Mirage MedSPA Eforie Nord

  • “Tinerete fara batranete, frumusete si sanatate la orice varsta !”

    Poza: “Tinerete fara batranete, frumusete si sanatate la orice varsta !”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul electroterapie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la electroterapie. Pozele pe tema electroterapie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul electroterapie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la electroterapie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la electroterapie.