Botox versus creme antirid

BUCURESTI - 13 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

In randul mai multor clienti ai salonului de infrumusetare elegance-clinic.ro au aparut numeroase intrebari legate de un subiect ce a nascut adevarate dezbateri: botox versus creme antirid . De partea cui este eficienta? Mai jos, specialistii nostri au oferit raspunsul.

servicii botox www.elegance-clinic.ro

servicii botox www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte! 

Elegance Clinic

In urma rezultatelor obtinute de-a lungul anilor, diferenta intre toxina botulinica si cremele antirid este uriasa si in favoarea primei. Nu exista niciun semn de indoiala in privinta faptului ca lotiunile si cremele antirid sunt optiunile cele mai slabe in  tratarea ridurilor de expresie .

 

Acest adevar a fost certificat de persoanele care au apelat la  tratamentul cu botox , exasperate fiind de faptul ca nu obtineau rezultate de la crema antirid. Cum s-a ajuns aici? Nu totul este ca in reclame, acolo unde asa-zisele creme-minune sunt eficiente doar pe ecran.

 

Majoritatea dermatologilor este de parere ca aceste produse cosmetice nu sterg ridurile asa cum promit. In cele mai fericite cazuri, efectul lor de abia dureaza o zi, pentru ca  ridurile profunde  nu se pot umple cu astfel de creme. Nici nu ar avea cum, din moment ce soluţia ideala este injectarea cu toxina botulinica. Astfel, in mod natural, botoxul devine, este si va fi o perioada lunga prima alegere pentru eliminarea ridurilor de expresie.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-pour-tous/botox-versus-creme-antirid