Din ce in ce mai multi barbati apeleaza la botox in elegance-clinic.ro

BUCURESTI - 18 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Sport

Toxina botulinica si efectele ei estetice nu mai sunt de mult timp destinate doar femeilor. Si reprezentantii sexului tare au inceput sa recurga la tratamentul ce reda tineretea fetei si face uitate ridurile de expresie inestetice. Din ce in ce mai multi barbati apeleaza la botox.

servicii botox www.elegance-clinic.ro

servicii botox www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte! 

elegance-clinic.ro

Nu este doar o simpla constatare, ci o informatie bazata pe statisticile Societatilor de Chirurgie Plastica din America si Europa. Datele adunate de acestea demonstreaza faptul ca masculii sunt clientii mai multor tratamente estetice, printre care procedurile ce folosesc injectiile cu botox se regasesc in topul celor mai cerute. 

 

Psihologii cred ca acest tip de comportament survine pe fondul unei griji constante si in crestere in ceea ce priveste propria imagine. Astfel, mai ales barbatii care au depasit 40 de ani cred ca din cauza ridurilor, a liniilor fruntii, a pleoapelor cazute sau a calvitiei, viata le este afectata intr-un fel sau altul.

 

Tonul in aceasta directie a fost dat, cum altfel?, decat de vedetele de la Hollywood, precum Keanu Reeves, George Clooney, Brad Pitt, Tom Cruise, Michael Douglas si Al Pacino. Sunt nume cunoscute pentru faptul ca au apelat fie la operatii de lifting facial, fie la injectii cu toxina botulinica sau la interventii de corectare a nasului cu ajutorul rinoplastiei.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.