Epilare cu laser bucuresti – la rezultat Elegance Clinic gasesti

BUCURESTI - 30 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Educatie / Cultura

Epilare cu laser bucuresti - la rezultat Elegance Clinic gasesti. Suntem printre cei mai buni cand vine vorba despre acest serviciu. Nu o spunem doar noi, ci o arata cautarea pe Google. Tastand combinatia de cuvinte-cheie epilare cu laser bucuresti, Elegance Clinic apare printre primele rezultate afisate.

Epilare cu laser bucuresti – la rezultat Elegance Clinic gasesti
 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Situatia nu este deloc intamplatoare, ci are la baza investitii majore in tehnologie de ultima ora care elimina parul nedorit de pe corp pentru toata viata. De asemenea, am investit si in instruirea personalului la clinici din strainatate.

 

Pentru a obtine rezultatul final - piele neteda si catifelata - folosim laserul Diode, cel care distruge radacina parului si nu doar a firului, astfel incat niciodata nu va mai fi nevoie de epilare clasica, de lama de ras si ceara. Aparatura are actiune larga: de la epilarea mustatii pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, multumim toate exigentele.

 

Si cum totul are un pret avem si raspunsul la cei care se intreaba cat costa o epilare definitiva cu laser? Raportul calitate-pret va demonstra urmatoarea realitate: preturi pentru epilare definitiva cu laser  mai bune ca la Elegance Clinic sigur nu veti gasi in Bucuresti.

 

 Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.