Epilarea cu laser este ideala pentru parul nedorit, epilare definitiva - preturi Bucuresti

BUCURESTI - 24 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

In zilele noastre, femeile ar face orice pentru a elimina parul nedorit de pe corp, pentru a-si pune in evidenta frumusetea. Si barbatii incep sa acorde atentie acestui aspect. Pentru a contribui la indeplinirea dorintelor clientilor nostri, am adus la Elegance Clinic tehnologie de ultima ora.

servicii epilare definitiva www.elegance-clinic.ro

servicii epilare definitiva www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

 Epilarea cu laser este ideala pentru parul nedorit. Solutia pusa la dispozitie in salonul nostru de infrumusetare face uitate celelalte metode clasice de epilare, care presupun durere, timp pierdut, bani aruncati pe fereastra si rezultate slabe. Astfel, cu ajutorul laserului  Diode, eliminarea parului nedorit din orice zona devine pur si simplu o joaca de copii.

 

Procedura se deruleaza usor, persoana aflata sub atentia medicilor dermatologi fiind practic ca la o sedinta de masaj. Tipul nostru de laser, folosit in cele mai importante saloane de infrumusetare ale lumii,  distruge radacina parului si nu doar firul. La final, nu trebuie sa mire pe nimeni faptul ca nu va mai fi nevoie de alte sedinte de epilare .

 

In plus, alte beneficii legate de acesta minunata solutie menita sa elimine definitiv parul nedorit, sunt legate de pielea dumneavoastra. Aceasta va deveni mai catifelata si mai luminoasa, datorita capacitatii tehnologiei de a intineri celulele si de a creste elasticitatea.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre epilarea cu laser se pot gasi AICI.

 

epilare definitiva preturi bucuresti

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.