Micropigmentarea scalpului. Creata pentru chelia barbatilor si a femeilor

BUCURESTI - 19 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Micropigmentarea scalpului . Creata pentru chelia barbatilor si a femeilor. Ultimul tratament al cheliei este disponibil acum la salonul Elegance Clinic, unde specialistii nostri va pun la dispozitie o tehnologie pe cat de simpla, pe atat de eficace.

servicii micropigmentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

servicii micropigmentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clinic

Solutia noastra scapa de chelie barbatii si femeile, care sunt devastati de-a dreptul de lipsa parului de pe cap. Doamnelor si domnilor, nu este cazul sa va mai faceti zile negre din cauza ca podoaba capilara este afectata de lipsa sau de caderea parului .

Adio pudra pentru chelie si peruci. Spuneti stop cheliei! Uitati de asemenea metode care va fac sa va simtit si mai rau, amintindu-va de problema aceasta jenanta, mai ales pentru imaginea afisata in societate cu diverse ocazii. Aplicata rapid si cu efecte permanente, micropigmentarea scalpului se face in doar 40 de minute, iar la final satisfactia este garantata.

Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, se tatueaza pielea capului in asa fel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-pour-tous/micropigmentarea-scalpului-creata-pentru-chelia-barbatilor-si-a-femeilor