Micropigmentarea: tratamentul care anuleaza chelia

BUCURESTI - 19 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Micropigmentarea: tratamentul care anuleaza chelia. Aceasta este solutia moderna pentru barbatii si femeile care au probleme legate de caderea sau de lipsa parului. Pentru combaterea cheliei, acest tip de tratament s-a dovedit a fi pe cat de simplu, pe atat de eficient.

servicii micropimentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

servicii micropimentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte! 

Elegance Clinic

Se poate scapa de chelie cu micropigmentare. Visul tuturor celor care au probleme ale podoabei capilare a devenit in sfarsit realitate.Femeile si barbatii afectati de caderea sau de lipsa parului nu mai trebuie sa sufere si nici sa se simta jenati cand se uita in oglinda si vad ca nu mai au ce sa pieptene.

 

Tratamentul folosit inclusiv de vedete s-a inventat la momentul potrivit si este dovada ca reprezinta cea mai buna solutie pentru problemele legate de lipsa sau de caderea parului . La Elegance Clinic avem cel mai bun remediu care scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

Dupa cel mult 40 de minute, cat dureaza interventia,  pudra pentru chelie , dar si perucile nu vor fi bune decat de aruncat la cosul cu gunoi. La finalul tratamentului va veti putea apropia de oglinda fara teama si cu entuziasm asa cum o faceati si pe vremuri, cand aveati inca par. Frumos, nu?  Micropigmentarea scalpului garanteaza obtinerea imaginii mult dorite.

 

Totul este posibil cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului astfel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-pour-tous/micropigmentarea-tratamentul-care-anuleaza-chelia