Mihai Mitoseru a incercat micropigmentarea scalpului si a scapat de chelie

BUCURESTI - 23 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Si Mihai Mitoseru a incercat micropigmentarea scalpului . Cunoscutul barbat din showbiz-ul romanesc a apelat nu cu mult timp in urma la cea mai cunoscuta solutie care scapa de chelie barbatii si femeile. Ultimul tratament al cheliei este disponibil acum la salonul Elegance Clinic.

servicii micropigmentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

servicii micropigmentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte 

Elegance Clnic

Specialistii nostri pun la dispozitie o tehnologie simpla si foarte eficienta in ceea ce priveste salvarea imaginii celor afectati de caderea sau de lipsa parului. Garantam ca solutia noastra scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

Adio zile triste, in care va era jena sa va uitati in oglinda de teama de a nu vedea inca o data crunta realitate: opodoaba capilara afectata de lipsa sau de caderea parului . E timpul sa uitati de pudra pentru chelie si de peruci. Spuneti stop cheliei!

 

Aplicata in cel mult 40 de minute si avand efecte permanente, micropigmentarea scalpului garanteaza imaginea mult dorita si relaxanta, care sa nu va mai faca sa resimtiti niciun fel de jena cand iesiti in societate. Totul este posibil cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului in asa fel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-pour-tous/mihai-mitoseru-a-incercat-micropigmentarea-scalpului-si-a-scapat-de-chelie