Scapa de chelie cu micropigmentare, solutia ideala pentru caderea parului!

BUCURESTI - 4 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Scapa de chelie cu micropigmentare, solutia ideala pentru caderea parului ! Este indemnul nostru si ultima tehnologie care scapa de chelie barbatii si femeile. Ultimul tratament al cheliei este disponibil acum la salonul Elegance Clinic.

servicii micropigmentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

servicii micropigmentarea scalpului www.elegance-clinic.ro

 Eleganta imaginii perfecte! 

Elegance Clinic

Echipa noastra de specialisti va asteapta pentru a va demonstra ceea ce poate sa faca acest tratament dedicat cheliei si care este simplu, dar foarte eficient. Cei afectati de caderea sau de lipsa parului nu vor mai resimti nicio problema de ordin psihic dupa ce-l vor incerca.

 

Rezultatele obtinute deja in restul lumii si faptul ca tehnologia este folosita inclusiv de vedete garanteaza ca solutia noastra este cea mai buna pentru a scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

Zilele triste, in care evitati pe cat posibil oglinda, vor ramane doar o amintire urata.  Podoaba capilara afectata de lipsa sau de caderea parului, va primi o noua imagine, perfecta. Va anuntam ca puteti uita depudra pentru chelie si de peruci. Spuneti tare si raspicat: stop cheliei !

 

Aplicata in cel mult 40 de minute si avand efecte permanente,  micropigmentarea scalpului garanteaza imaginea mult dorita cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului in asa fel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

Despre elegance pour tous

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-pour-tous/scapa-de-chelie-cu-micropigmentare-solutia-ideala-pentru-caderea-parului