Alex Velea stie: tatuajele sunt povesti de viata

BUCURESTI - 2 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

La finalul anului trecut, odata cu nasterea fiului sau, rezultat din relatia cu Antonia, Alex Velea a simtit ca acest eveniment trebuie marcat intr-un mod special. Si cum altfel decat cu un tatuaj, pasiunea cantaretului care a instituit o adevarata moda printre adolescentii din Romania.

www.elegancetattoo.ro

www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Cu toate ca pe corpul lui Velea sunt foarte multe desene, iata ca artistul a gasit loc pentru inca doua. Artistul a dat vestea realizarii noilor sale tatuaje pe Facebook, site de socializare unde a anuntat astfel si numele pe care il va purta fiul sau.

Mostenitorul cantaretului va fi botezat Dominic, un nume foarte intalnit in religia catolica si a carui semnificatie este “lord”, “stapan”, “cel ce apartine lui Dumnezeu”. Alex Velea si-a tatuat numele fiului pe piept, cu litere de tipar, iar in zona gatului si-a inscriptionat data de nastere, 27, scrisa cu cifre romane.

Astfel de tatuaje, dar si unele mai complexe realizeaza si artistii nostri la Elegance Tattoo , salon situat intr-un loc ultracentral, in care eleganta transformarii desenului pe piele intr-o mica opera este misiunea noastra in fiecare zi. Modele de tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, cover-up, tribale si de mari demensiuni sunt deja in portofoliu si se numara printre recomandarile noastre.

Pentru ca suntem perfectionisti si vrem ca tatuajele sa fie impecabile, ne-am dotat cu ultima aparatura de tatuat aparuta pe piata, dar si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care detin toate aprobarile. Toate aceste, combinate cu talentul personalului nostru, va vor convinge ca Elegance Tattoo este cel mai bun salon de tatuaje din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.