Antonia are un tatuaj de care este foarte mandra

BUCURESTI - 10 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

La fel ca Alex Velea, devenit intre timp jumatatea ei, si Antonia este o pasionata a tatuajelor. Artista si le-a facut ori de cate ori a simtit nevoia sa comunice faptul ca viata ei este foarte frumoasa. Unul dintre motivele existentei sale fericite este si fetita sa, Maya, rezultata din casnicia cu Vincenzo Castellano.

www.elegancetatoo.ro

www.elegancetatoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Anul trecut, Antonia a mai adaugat colectiei de tatuaje inca unul, dedicate fetitei sale. Pe retelele de socializare, artista si-a aratat desenul de pe piele, realizat pe piciorul stang si care reprezinta numele micutei Maya, dar scris cu simboluri greu de descifrat.

Acest model de tatuaj simplu, dar foarte sentimental, este la indemana artistior de la Elegance Tattoo , care sunt specializati si pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni. Talentul le permite acestora sa indeplineasca orice dorinta venita din partea clientilor nostri, indiferent de complexitatea tatuajului solicitat.

Toate acestea sunt completate de igiena si de respectarea normelor Ministerului Sanatatii, care sunt o parte din filosofia salonului nostru. Nici nu ar putea altfel, din moment ce Elegance Tattoo - devenit poate cel mai bun salon de tatuaje din Bucuresti – are un standard ridicat pe care vrem sa-l respectam mereu.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/antonia-are-un-tatuaj-de-care-este-foarte-mandra