Botezatu s-a tatuat pentru sufletul-pereche

BUCURESTI - 22 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Cunoscutul designer, Catalin Botezatu, a decis la inceputul lunii februarie ca este timpul sa marcheze asa cum se cuvine o poveste de dragoste cu o persoana pe care o considera suflet-pereche. Tatuajul a fost forma de exprimare aleasa de Botezatu.

Botezatu s-a tatuat pentru sufletul-pereche
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Astfel, magicianul tinutelor care dicteaza moda si-a scris pe antebrat un mesaj plin de semnificatii, respectiv „Sufletele pereche nu mor niciodata”.

Este facut intr-adevar pentru cineva drag, gandindu-ma la cineva drag si gandindu-ma ca niciodata, un suflet-pereche, o iubire adevarata, nu moare niciodata. Cand am facut acest tatuaj, m-am gandit la aceeasi persoana la care ma gandesc si acum. Este cel mai frumos sa suferi din dragoste, pentru ca atunci cand suferi din dragoste inseamna ca iubesti, inseamna ca ai inima, inseamna ca vibrezi si acestea sunt niste sentimente nobile”, a declarat designerul la o emisiune TV, conform cancan.ro.

Elegance Tattoo pune la dispozitia clientilor sai acest model de tatuaj, inclusiv tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni, la care contribuie o echipa de artisti profesionisti recunoscuti pe plan national. Acest renume arata ca reprezentam unul dintre cele mai profesioniste saloane de tatuaj din Bucuresti.

Pentru succesul si profesionalismul nostru garanteaza de asemenea aparatura, dar si materialele de ultima generatie pe care le folosim pentru a tatua pasionatii desenelor artistice pe piele. Totodata, igiena stricta in spatiile de lucru si respectarea cu sfintenie a normelor Ministerului Sanatatii sunt alte elemente ce ne diferentiaza de concurenta.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.