Declaratie cu tatuaj de la Margherita din Clejani

BUCURESTI - 3 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Nu prea norocoasa in dragoste, Margherita de la Clejani se pare ca si-a gasit in sfarsit ceea ce cauta in materie de barbati. Asa poate fi explicat si ultimul tatuaj, ce contine un mesaj cat se poate de edificator despre starile sufletesti bune pe care le are diva din Clejani.

servicii tatuaje

servicii tatuaje

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Fiica mult mai cunoscutilor componenti ai tarafului de la Clejani, Ionita si Viorica, Margherita a decis sa-si deseneze pe picior un mesaj explicit: “Te iubesc ca pe nimeni altul”. Acest tatuaj vine in contextul in care tanara a tot declarat in trecut ca isi cauta iubit, dar ca inca n-a gasit. Se pare ca asteptarea a luat sfarsit.

Acest model de tatuaj simplu, dar foarte sentimental, poate fi realizat cu usurinta de artistii de la Elegance Tattoo , care insa sunt specializati si pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni. De fapt, ei pot indeplini orice dorinta cand vine vorba de tatuaje cu adevarat speciale, pentru ca talentul le-o permite.

Astfel, intr-un cadru de unde igiena si respectarea normelor Ministerului Sanatatii nu lipsesc niciodata, va asteptam pentru a va convinge de ce Elegance Tattoo a devenit intr-un timp relativ scurt poate cel mai bun salon de tatuaje din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/declaratie-cu-tatuaj-de-la-margherita-din-clejani